25 februari 2010

Vår i köket










Här kommer ytterligare lite vårliga bilder från köket denna gång. Vaxduken fick jag i present av mina söta systrar och mor. Mjölkkannan och en skål i samma serie är present från Eriks föräldrar och den söta sockerskålen fick jag från vännen Jenny med den fina bloggen Vårt lilla hem.
Med Green Gate i köket blir det genast vår:)
Önskar er alla en härlig helg!
Kramar Johanna

Citroner gula



Kikar in och visar att jag finns kvar!!:) Är superdålig på att kommentera hos er:( Bloggandet är överhuvudtaget inte så lockande just nu, men hoppas att det vänder snart!!
Jag finns kvar iallafall!!:)

kramar Johanna

17 februari 2010

Vår













Nu har Au masion kuddarna åkt fram igen, känns så roligt att få plocka fram lite vår! Fåglarna har börjat kvittra så fint på morgonen då är det vår:)Som ni ser så har wiskhyskåpet fått en ny plats (blev tvugna att flytta på det då det nya skåpet kom), blev inte så tokigt. Det gäller att kunna trolla då man endast har 70kvm att inreda:)
Någon som har tips om förvaring för det elektroniska som visar sig under tv:n? Det är tur att basen är vit och de pyttesmå högtalarna är vita, men resten vill jag helst gömma! Ja ni förstår!!;)
Pärlhyacinten fick jag av min goa granne Jenny som har bloggen Vårt lilla hem i födelsedagspresent fick även en supersöt liten skål från Green gate, tack söta du!!


Kramar Johanna

11 februari 2010

Skrivbord före





Såhär såg mitt ärvda skrivbord ut före slipning och lite färg!!

Skrivbord efter och blogghörna


























Och såhär blev resultatet efter lite slipning och ett par lager med målarfärg. Är supernöjd med skrivbordet som inte bara är fint utan som även sväljer en del tråkiga papper också!!


Tack för alla snälla kommentarer om skåpet, jag blir så glad:)!!


Trevlig helg för snart är den här!!:)
kramar Johanna

4 februari 2010

SKÅP










Ganska länge har jag letat efter ett nätt skåp som sväljer mycket saker, lite svår kombination! Jag har sett ett liknande skåp tidigare som inte var till salu men som gick att köpa i Danmark, suck!! Men nu äntligen har jag hittat ett!!:)

Det var i fredags som jag sprang på det av en slump när jag väntade på bilen som var på verkstaden i närheten, jag skulle bara fördriva tiden lite och där stod det och väntade på mig;)

Har börjat fylla det med porslin, ljusstakar/lyktor, krukor och tidningar och det finns fortfarande plats kvar:)

I morgonkväll ska jag ut och äta med mina kära kollegor det ska bli supertrevligt och gott!

Vad ska ni göra i helgen?

Önskar er en trevlig helg för nu är den snart här!!

KRAMAR JOHANNA