23 augusti 2009

Pyssel


Idag har jag varit väldigt kreativ och då är det bäst att passa på att hålla igång:) Jag har bla. slipat, kvistlackat, grundat och gjort denna enkla ljuslykta! Glasburken fick jag av mor när jag var hemma där på middag idag, tack! Spetsenbandet upptill fick jag av lillasyster från panduro egentligen ett presentpapper. Etiketten har jag köpt någonstans Gruset kommer från RUSTA. Väldigt enkelt, tycker själv att den blev fin:)

Önskar er alla en härlig vecka!!

Kram Johanna


14 augusti 2009

Välkomna in


Vill önska alla en härlig helg!! Här lyser solen!! Ska passa på att vara ute i trädgården och fixa lite. Ikväll ska vi på kräftskiva hos våra goà vänner,Jenny med den fina bloggen vårt lilla hem. Det ska bli så roligt och gott;)

Bilderna är från vår hall har rensat undan en del inför fotograferingen så klart, för att just i hallen samlas det gärna mycket saker (kanske beror på att vi gillar shopping av just skor och jackor *fniss*). Hatthyllan är ur Tuva serien från Mio, spegeln är från iems och väskan som förvaring av sjalar från Village likaså den svarta korgen. Har lite funderingar på att ändra om lite i hallen, än så länge bara funderingar;)

Ha nu en härlig helg!!!

Kram Johanna

11 augusti 2009

Kruka Alice


Ett fynd tycker jag att jag gjorde sist jag var på Åhlens endast 89kr för denna kruka. Dessutom är det en nyhet, kul att fynda nåt nytt! Har inte bestämt mig vart jag ska ha den än, så länge får den stå på köksbordet med Plättar i luften i.


Kram Johanna

7 augusti 2009

Olivträd
Ännu ett kan strykas från att göra listan. Jag har äntligen köpt mitt efterlängtade Olivträd:) Nu är det bara att hålla tummarna och vårda det ömt så kanske det lever länge. Någon som kanske har något knep?! Hur mycket vatten det ska få och hur ofta, gillar skötselråd som visar exakt hur mycket vatten och hur ofta men kan tänka mig att det beror helt på väder och vind. Jag har hitintills haft det undan ifrån regn men det kanske inte gör något om det skulle få lite regn kanske helt enkelt är bra?!?! Alla tips är välkomna!!
Tack snälla för hjälpen med frågan om bilder, nu har jag prövat och lyckats!!
Önskar er alla en härlig solig helg!!
kram Johanna