24 april 2009

Magnolia

www.angsbacken.seIgår åkte jag, syster, systerdotter och mor till vår lillasyster i Ronneby i Blekinge. Här väntas en helg med god mat shopping och promenader i den underbara Brunnsparken som bara är ett stenkast här ifrån.
Då jag glömde kameran hemma så himla typiskt så bjuder jag på en lånad bild på den underbara magnolian som blommar så vackert här!!

Jag önskar er alla en trevlig helg!!

Kram

16 april 2009

BlogghörnaHär är min blogghörna, min bäste vän datorn fick dock inte vara med på bild då den inte gjorde sig bra, som tur är den bärbar och så smidig att flytta på;)


Bordet är "lånebord" min brors som ska ha det när han flyttar hemifrån så därför är det inte målat vitt, men en vit vaxduk gör det genast mycket snyggare! Kjedjan var julklapp från mor och den snygga mail trådkorgen har jag fått av Erik! I liten vas nyplockat från trädgården, scilla med sin söta ljuslila färg.


Önskar er alla en härlig helg i solen som är lovad!!Kramar Johanna15 april 2009

UtomhusHoppas ni alla har haft en härlig påsk! Det har vi haft med familj, vänner, god mat och det underbara vädret!!

Idag försökte jag mig på att fotografera lite ute på vår entré och det var lättare sagt en gjort! Solen lyste på vissa delar och skugga på andra hmmm svårt!!

Bänken som ni ser fick vi i inflyttningspresent handmade by min systers man, ni kan ni;)! Gillar den så mycket den är inte bara så fin den är skön att sitta på och passar ju perfekt där mot väggen, just nu pryds den av en björkris krans som jag bundit:) Trådkorg från house doctor med zinkhink och ljuslykta. Längtar tills det blir sommardekoration med kuddar pelargoner på den, mmmm så mysigt!!

Önskar er alla en fortsatt härlig vecka i solen!

Tack snälla för alla rara kommentarer!!
kramar Johanna

8 april 2009

Glad PåskHos oss pyntar vi påsken väldigt enkelt, lite ris med vita fjädrar, vita och blåa små söta glasägg från Lisbeth Dahl. Några kycklingar och mina stolta, coola tuppar i keramik som jag fått i påskgåva för ett par år sedan av min mor, lika cool än:)!!! Och vad vore en påsk utan Anthon Bergs mandel ägg, mums!!!

En riktigt härlig påsk med sol och god mat med nära och kära önskar jag er!!!

2 april 2009

Lite kök
Äntligen är våren här och förhoppningsvis stannar den! Har tillbringat eftermiddagen ute i trädgården med solens strålar skinandes på mig, är inte livet underbart!!! På bilderna ser ni, ett måste för mig när jag är i köket så liten så söt så vit så radio, en present från Erik! Trådunderlägg och porslins skärbräda från house doctor. Lampan så enkel och fin med sin svarta tygsladd.
Önskar er alla en solig härlig helg kramar från mig till er!!!