29 mars 2009

Förvaring
I veckan köpte jag den här fina trådkorgen i zink från *Bloomingville. Tanken är att förvara utedynorna i den till sommaren men än så länge får plädarna ligga i den. Suck det känns så långt bort!!!
Den rosa pläden kommer från Hemtex och den blommiga från ett av mina favortimärken AU Masion.

TACK alla gulliga för kommentarerna ni lämnar!!!


26 mars 2009

Före

Såhär såg alla dörrar, fönster och tak ut när vi köpte vårt hus och inte nog med det så var alla väggar i starka hemska färger!! Trots allt detta så såg vi vårt kommande lilla hus framför oss i vita ljusa färger!! Och hokus pokus så är huset percis så vitt och ljust som vi drömmde om då!! Hmm en del jobb ligger såklart bakom också men det vet ju ni:)

EfterTanken var att vi skulle måla våra dörrar själva men vi var osäkra på hur bra resultatet skulle bli. Så vi bestämde oss för att lämna in dom hos en lackfirma och så här blev det! Vi är så nöjda!

Hjärtat som pryder dörren fick jag i present av min kära vän och granne Jenny som har den fina bloggen Vårt lilla hem. Tack!!:)

21 mars 2009

Pelargon


Igår var jag och handlade Mårbackapelargoner till mina nya krukor. Den svagt rosa färgen på blomman passar så bra till zinken. De fick ta plats i vårt ena fönster mot vår "amerikanska" veranda och sol däck. Genast kändes det mycket vårligare hos oss! Ha en fortsatt trevlig helg!!

17 mars 2009

Sovrum
Vårt sovrum
Ljust och rogivande är vårt sovrum. Sängen är en av mina bästa möbler den har nämligen Erik gjort tillsammans med min svåger, tack snälla du:) Vi gjorde dock misstaget och köpte alldeles för höga madrasser så gaveln försvinner lite, det är synd på en så fin gavel! Nattduksborden passar så bra ihop med sängen perfekt höjd och stil, kommer från Landtlif i Röaby. Spegeln som skymtar i ett foto är från house doctor, runt den hänger en ljusslinga med små söta blommor från ikea och på golvet ett fårskinn också från ikea.

Tack snälla för alla rara kommentarer de värmer!!

14 mars 2009

Utflykt

www.lustfyllt.eu
Idag har jag, mamma och mina båda systrar varit på en liten utflykt Det går inte att beskriva med ord detta underbara ställe som ligger strax utanför Jönköping precis vid Vättern. Lustfyllt heter butiken där finner du romantiskt, gammalt, franskt och framför allt Lenas egna keramik som är så vacker. Det är inte bara en butik det är så mycket mer!! Denna gång blev det dock inget handlat för mig men en fika tog vi, mums!! Ha en fortsatt trevlig helg!!

11 mars 2009

lite kök

Idag tog jag bort vintern ifrån hyllorna i köket och plockade fram dessa härligt vårliga burkar ifrån greengate. De får samsas med bland annat POPCORN & GODIS skål ifrån Bruka, zink korg som passar så bra att förvara ljus i och liten burk till te från Bloommingville! Den kommer att dyka upp på fler ställen då det är en av mina favoriter:)


Längtar tills jag kan plocka in lite färska blommor ifrån trädgården och sätta lite färg och sprida doft med. Är ganska så försiktig med färg som ni kanske märker:)5 mars 2009

Så gladSå glad blev jag när min kära syster hittade dessa tavellister. Hade länge funderat på vad vi skulle ha över vår soffa men inte kommit på något bra. Så bara var dem där, listerna i lite gammal stil och lätt slitna PERFEKT!! Det var under ett besök hos min ena syster som bor i Ronneby som vi passade på att shoppa loss i Karlskrona det var där jag fyndade dessa fina på indiska. På tavellisten finner ni ljuslyktor från house doctor och spegel med text från Chic Antique på den andra två gamla ärvda ramar med söta kort i. Ett tips om ni besöker dessa trakter är Alvas hus i Karlskrona, Landtlif i Röaby och Rosengårdens Inredning i Bräkne-Hoby. Är det någon som har något annat tips i närheten så tas det mer än gärna emot!!


Tack snälla för alla gulliga kommentarer!! Trevlig helg önskar jag er!!

1 mars 2009

Ljuvligt doftandePå ett litet bord i köket står detta stilrena fat från Mateus. När det inte används som serveringsfat får det prydas av olika ting. Just nu samsas ljuslyktor från Nordal med en ljuvligt doftande lavendel i en söt liten zink kruka!! Kan inte få nog av denna underbara doft!!